AURA IOGA

shivaisme

Gurudev Swami Nityananda, nascut a Mumbai (Índia) el 1962, va ser criat des del seu naixement en un ambient de ioga i meditació. Els seus pares eren devots de Bhagavan Nityananda i de Baba Muktananda, que va ser el seu Mestre des de la infantesa. El 1981, Baba el va declarar el seu successor, cosa que va materialitzar el 1982, nomenant-los a a ell i a la seva germana els nous representants del seu llinatge.

Gurudev va aprendre des de ben jove les diverses pràctiques del ioga, incloent la meditació i el cant en sànscrit, i va estudiar les filosofies de Vedanta i Shaivisme del Caixmir. El 1987, va fundar Shanti Mandir com un vehicle per continuar el treball del seu Guru, tenint el l’actualitat tres Ashrams oberts a tothom per donar a conèixer aquestes pràctiques.

L’any 1995, a l'edat de 32 anys, en una cerimònia tradicional a l'Índia, l'ordre de Swamis a la que pertany el va proclamar Mahamandaleshwar en reconeixement a la seva persona i al llinatge que representa.

Des de fa anys, els seus Ashrams també donen suport a una sèrie de projectes comunitaris i activitats de caritat a l'Índia. Viatja pel món cada any, compartint pràctiques espirituals i ensenyaments. La seva humilitat, capacitat de comunicació, i coneixement de la cultura occidental, fan que els ensenyaments vèdiques tradicionals s’entenguin amb facilitat, i permet als occidentals aplicar-los a la vida diària.

espcat

Intensiu de meditació (2014)
amb Gurudev Swami Nityananda

Dirigit a totes les persones amb ganes d’entendre i experimentar directament el despertar espiritual, i passar un dia sencer en plena meditació.

Aquest programa inclou una xerrada de Gurudev Swami Nityananda així com tècniques de meditació, cants de mantres i kirtans, i altres sessions que permetran fer descansar la ment.

Programa
L'intensiu consta d’un dia sencer (diumenge 16 de novembre de 2014) de les 10h a les 17h.

Hi haurà dos descansos:
  • 11:45h on es podrà prendre chai (te indi) i altres infusions.
  • 14h on es servirà fruita.

Preu: 95 €.

Per reservar plaça és necessari realitzar l'ingrés abans del 7 de novembre en el compte de La Caixa ES17 2100 3093 0722 0024 5270 i notificar-ho juntament amb el vostre nom i telèfon mòbil a l’adreça de mail tarragosoler@gmail.com. Es respectarà escrupolosament l'ordre d'inscripció. PLACES LIMITADES!

Lloc del seminari i hostalatge
El curs es realitzarà a la masia Les Oliveres.

Per dormir a Sallent disposeu de l'Hostal del Camp, a 5 minuts (en cotxe) de les Oliveres.

A Manresa hi ha l'Alberg de Joventut (econòmic) a 5 minuts del centre i a 10 de l'estació de RENFE i l'Hotel 1948 a uns 20 minuts del centre i 10 dels FGC (veure mapa).