AURA IOGA


Swami Anandananda Saraswati, nascut en 1951, va conèixer al seu gurú i mestre espiritual Swami Satyananda Saraswati l'any 1979 i en 1980 es va iniciar en la tradició de Sannyasa.

Yogacharya de Satyananda Ashram Italia, des de 1980 ha estat ensenyant i difonent el ioga sota les instruccions del seu gurú, especialitzant-se en tècniques avançades de ioga com Kriya Ioga, Tattwa Shuddhi, Nada Ioga, mantras i altres tècniques de meditació en concordància amb la tradició Satyananda Ioga.

En 1982 funda "Satyananda Ashram Itàlia" i a l'any següent, l'editorial "Edizioni Satyananda Ashram Itàlia". Ha realitzat seminaris i tallers en conferències internacionals a Europa, Índia, Austràlia, Colòmbia i Sud-àfrica. Dirigeix cursos de formació, xerrades i seminaris sobre diferents aspectes i branques del ioga.

Des de 2003 realitza cursos i seminaris a l'ashram de Rikhia (Índia) per a aspirants i estudiants de ioga.

espcat

Primer Workshop de Ioga (2013)
amb Swami Anandananda Saraswati

El workshop Introducció al Ioga, Pranayama i Meditació segons la tradició de Satyananda Ioga consta de tres seminaris (un per setmana) amb expossició continuada (cadascun d'ells utilitza conceptes presentats en els anteriors). És necessària, per tant, l'assistència continuada des del principi. Els seminaris són:

Ioga i Koshes (del 20 al 24 de febrer).
Es presentarà el Satyananda Yoga i una definició de la personalitat humana sobre la base del concepte iòguic dels cinc Koshes, que seràn explorats independentment, com a conjunt, i en la seva vessant pràctica (com a preparació per al següent seminari).

Prana i pranayama (del 22 al 26 de maig).
Inclourà la teoria d'aquests dos conceptes sobre la base del Raja i Hatha Yoga, diferents exercicis preparatoris i pràctiques d’algunes tècniques de pranayama de la tradició de Satyananda Yoga.

Meditació (del 24 al 28 de juliol).
Explicació teòrica de la meditació segons Raja Yoga i altres branques del ioga, el concepte i els diferents aspectes de la ment, amb la introducció, preparació i pràctica de Ajapa Japa i Antar Mouna (tècniques característiques de Satyananda Yoga).

Tots els seminaris inclouran les pràctiques d’assanes, tècniques de respiració, ioga Nidra i el dissabte al vespre el cant del Mantra Mahamrityunjaya també en la forma de havan. Hi haurà espais per fer preguntes i respostes en el format de Satsang.

Horaris:
  • De dimecres a divendres de 18 a 21h.
  • Dissabte de 9 a 13 i de 16 a 20h.
  • Diumenge de 8 a 14h.

Preus:
  • General: 650 €
  • Alumnes Aura Ioga: 550 €

Per reservar plaça és necessari realitzar un ingres 150 € abans del 20 de gener en el compte de Catalunya Caixa 2013 6055 13 0200073282 indicant nom i cognoms. Es respectarà escrupolosament l'ordre d'inscripció. PLACES LIMITADES!

Lloc del seminari i hostalatge

El curs es realitzarà a Les Oliveres. Hi alternarem activitats al graner i a l’Ashram segons la climatologia.

Per dormir a Sallent disposeu de l'Hostal del Camp, a 5 minuts (en cotxe) de les Oliveres.

A Manresa hi ha l'Alberg de Joventut (econòmic) a 5 minuts del centre i a 10 de l'estació de RENFE i l'Hotel 1948 a uns 20 minuts del centre i 10 dels FGC (veure mapa).

En cas de necessitar transport de Manresa a Les Oliveres notifiqueu-ho al centre per poder organitzar els cotxes.