AURA IOGA

ioga i so
Programa
 • Bhramari Pranayama
 • Nadanusandhana Dharana
 • Mantres universals
 • Mantres personals
 • Pràctica cantant el mantra AUM
 • Antar Mouna (Etapes 1, 2 i 3)
 • Els Mantres i els Txakres
 • Kirtan
 • Ponents

  Sw. Muktidhyanam i Sw.Atmarekha van iniciar la seva marxa en el ioga Satyananda l'any 1979.

  Reconeguts mestres i professors de ioga, col·laboren organitzant cursos i seminaris realitzats a Mallorca (on s'han convidat als més prestigiosos professors de Satyananda Ioga), en tallers en les convencions internacionals de Ioga Satyananda i cooperen en els cursos de ioga en espanyol que s'organitzen anualment en els Ashram de l'Índia:Munger i Rikhia.

  Membres de la de la ASYM (Associació Satyananda Ioga de Mallorca) i de la SYAE (Satyananda Ioga Academy Europe) des de la seva fundació.

  catesp

  Nada Yoga
  Swami Muktidhyanam y Swami Atmarekha

  Nada ioga se sol traduir com el Ioga del so. La paraula Nada es deriva de la paraula sànscrita Nad, que significa fluir. Per tant Nada Ioga significa realment un procés o flux de consciència.

  Usem el so com una eina per alterar d'una forma positiva la freqüència vibratòria del nostre camp físic i mental, aconseguint sintonitzar la nostra capacitat de percepció i experiència amb una existència més àmplia, més profunda i més real.

  Aprendrem tècniques de purificació del nostre sistema humà usant sons d'alta freqüència anomenats mantres, per estimular i obrir els txakres i les àrees dormides del cervell. La practica de Hatha Ioga reforçada amb la repetició de Bija Mantres (sons llavor) ens brinda una eina poderosa per despertar els centres d'energia que hi ha en el nostre interior.

  Nada Ioga és la ciència del so intern; és un sistema diferent que ens produeix una atracció natural, i en el qual no cal realitzar pràcticament cap esforç per treballar en el camí del nostre desenvolupament i evolució personal.

  “Quan hi ha harmonia en la música i el mantra, es reestructura el flux prànic del conjunt. Quan el flux prànic s'organitza d'una manera diferent a la normal, el cos i la ment comencen a moure's amb el ritme de la música i del mantra. Quan cada acció i emoció s'han fos en una, el cos es converteix en una eina per a l'expressió d'una emoció i la ment es converteix en una eina per a l'expressió d'una acció. És aquí que un es converteix en un instrument de la música celestial. Això és solament possible quan un persegueix l'essència de kirtan en el sentit més veritable ”(Swami Niranjanananda).

  Preus:

  • General: 100 €
  • Alumnes i asistentes al curs Kriya Yoga (India 2015): 80 €

  Per reservar plaça cal contactar amb Aura Ioga, bé des del corre electrònic auraioga@auraioga.cat, o bé per telèfon (938720951). Es respectarà escrupolosament l'ordre d'incripció. PLACES LIMITADES!

  Lloc

  Masia "Les Oliveres" (veure ubicació).

  Horaris:

  Dissabtes 28 de febrer, 28 de març i 25 d'abril de 18 a 20h.