AURA IOGA

meditacio tantres

Swami Anandananda Saraswati, nascut en 1951, va conèixer al seu gurú i mestre espiritual Swami Satyananda Saraswati l'any 1979 i en 1980 es va iniciar en la tradició de Sannyasa.

Yogacharya de Satyananda Ashram Italia, des de 1980 ha estat ensenyant i difonent el ioga sota les instruccions del seu gurú, especialitzant-se en tècniques avançades de ioga com Kriya Ioga, Tattwa Shuddhi, Nada Ioga, mantras i altres tècniques de meditació en concordància amb la tradició Satyananda Ioga.

En 1982 funda "Satyananda Ashram Itàlia" i a l'any següent, l'editorial "Edizioni Satyananda Ashram Itàlia". Ha realitzat seminaris i tallers en conferències internacionals a Europa, Índia, Austràlia, Colòmbia i Sud-àfrica. Dirigeix cursos de formació, xerrades i seminaris sobre diferents aspectes i branques del ioga.

Des de 2003 realitza cursos i seminaris a l'ashram de Rikhia (Índia) per a aspirants i estudiants de ioga.

espcat

Ioga Nidra i Meditacions dels Tantres
(2011)
amb Swami Anandananda Saraswati

Les meditacions dels tantres són un conjunt de pràctiques fonamentals de pratyahara (abstracció sensorial) tals com antar mouna i altres tècniques de meditació com a Ioga Nidra, ajapa japa, trataka, kriyas i diferents formes de mantra.

Aprofundirem en algunes d'elles i especialment en el Ioga Nidra com a tècnica de meditació i relaxació profunda, que traduïm com a “somni psíquic” o “somni conscient”. És un mètode sistemàtic per arribar a la relaxació física, emocional i mental. La ment roman a la frontera entre la vigília i el somni, amb una gran receptivitat i operant en un espai on pot contactar amb les dimensions subconscient i inconscient.

A través de l'acte-observació, reconeixem el nostre món interior i podrem netejar-lo, trobar solucions als nostres problemes i conflictes, obrint-nos a la possibilitat de realitzar i trobar el nostre veritable propòsit en la vida.

Durant el seminari també es practicaran asanas i pranayama. Al final de la sessió del dissabte a la tarda cantarem el mantra Mahamrityun Jaya.

Horaris:
  • Divendres 21 de Octubre de 19 a 21h
  • Dissabte 22 de Octubre de 9 a 13h i de 16 a 20h
  • Diumenge 23 de Octubre de 8 a 12h

Preus:
  • General: 150 €
  • Alumnes Aura Ioga: 130 €

Per reservar plaça és necessari realitzar l'ingrés de l'import del curs en el compte de Caixa de Manresa 2041 0055 50 0040007328 indicant nom i cognoms. Es respectarà escrupolosament l'ordre d'inscripció. PLACES LIMITADES!

Lloc del seminari i hostalatge

El curs es realitzarà a Aura Ioga - Manresa, C/ Pompeu Fabra 13 2n 1-2 (Edifici Catalònia).

Els que vingeu amb cotxe, recordeu que l'escola de Ioga és al centre de la ciutat. Hi ha un pàrquing gratuït a 300 metres de l'escola, un de pagament en el mateix edifici Catalònia i el voltant de l'escola és zona blava. Si arribeu amb tren, tant l'estació de la RENFE com el baixador dels FGC es troben a menys de 15 minuts caminant d'Aura Ioga. (veure mapa)

Per dormir hi ha l'Alberg de Joventut de Manresa, econòmic, a 5 minuts del centre i a 10 de l'estació de RENFE (si notifiqueu que veniu al seminari d'Aura Ioga us faran un descompte especial.) i l'Hotel 1948 a uns 20 minuts del centre i 10 dels FGC. (veure mapa)