AURA IOGA

prana vidya

 • Programa orientatiu:
 • • Pranayama, Mudra y Bandha enfocats al prana.
 • • Estimulació, purificació i apertura del prana.
 • • Ioga Nidra enfocat al prana.
 • • Pràctica del Prana Vidya.
 • • Satsang (debat sobre la veritat espiritual).

Swami Muktidharmananda Saraswati es dedica des de fa prop de 40 anys al Ioga, seguint la linea de l'escola Satyananda. Va conèixer a Swami Niranjanananda en 1972 i el seu gurú, Paramahansa Satyananda, en el 1975 a la seva Colòmbia natal. Des de 1980-1996, va viure en l'Índia sota la seva orientació directa, rebent profunda formació i experiència en la ciència del Yoga.

L'any 1996 va començar la vida de sannyasa, que el va dur a Nova Zelanda on ara és Yoga Acharaya i co-fundador del Ashram Anahata Yoga Retreat. S'especialitza en el treball terapèutic amb les persones i en la formació dels residents en l'estil de vida iòguic. Ha publicat diferents articles sobre la ciència del Ioga i gravat 4 cd's de meditació.

Actualment viatja per tot el món impartint cursos i seminaris sobre Ioga, difonent la línia de l'escola Satyananda. Manté un fort vincle amb l'Índia, on viatja dues vegades a l'any, dirigint cursos como Chakra Sadhana, Prana Vidya i Ajapa Dharana.

La comprensió de Swami Muktidharma del Ioga és pràctica i procedeix de la seva experiència personal a través de molts anys de pràctica. Comparteix amb humor i força el seu coneixement, ajudant a molts aspirants de tot el món a ampliar gradualment al seu potencial.

catesp

Seminari - Introducció al Prana Vidya (2010)
amb Swami Muktidharmananda Saraswati

Prana Vidya és un mètode que ens permet aprendre a activar, regular i incrementar la nostra energia vital (Prana). Swami Niranjanananda ho defineix: "Prana (energia) Vidya (coneixement) és una pràctica psíquica antiga i poderosa. L'objectiu immediat és el de despertar i manipular conscientment el prana, i mitjançant el desenvolupament de la consciència subtil, per a percebre i obtenir coneixement sobre la naturalesa del prana, que al seu torn duu a una nova dimensió de la consciència. Té a veure tant amb l'expansió de la consciència com amb el despertar del prana ".

En el curs s'experimentarà amb els aspectes científics i psíquics de la respiració i del cos subtil. Inclou també tècniques pràctiques per a despertar els camps energètics, ajudant a augmentar la percepció del prana i aprendre a dirigir-lo tant per a la curació personal com per a la dels altres.

Horaris:
 • Divendres 18 de juny de 19 a 21h
 • Dissabte 19 de juny de 10 a 14 i de 16:30 a 20:30h
 • Diumenge 20 de juny de 10 a 14h

Preus:
 • General: 145 €
 • Alumnes Aura Ioga: 125 €

Per a reservar plaça és necessari realitzar una paga i senyal de 60€ abans del divendres 4 de juny al compte de Caixa de Manresa 2041 0055 50 0040007328 indicant nom i cognoms. Es respectarà escrupolosament l'ordre d'inscripció. PLACES LIMITADES!

Sessions privades: Esbrini quines pràctiques s'adapten millor a les seves personalitat, tipus de cos, problemes de salut i flux d'energia. Rebi un programa personal. Faci preguntes sobre el seu camí espiritual. Swami Muktidharma combina i aplica pràctiques d'acord a les necessitats individuals en els tractaments dels trastorns mentals, els desequilibris emocionals, físics i espirituals. Visites divendres 18 i diumenge 20 tarda (30 min: 30 €, 60 min: 45 €).

Lloc del seminari i hostalatge

El curs es realitzarà a Aura Ioga - Manresa, C/ Pompeu Fabra 13 2n 1-2 (Edifici Catalònia).

Els que vingeu amb cotxe, recordeu que l'escola de Ioga és al centre de la ciutat. Hi ha un pàrquing gratuït a 300 metres de l'escola, un de pagament en el mateix edifici Catalònia i el voltant de l'escola és zona blava. Si arribeu amb tren, tant l'estació de la RENFE com el baixador dels FGC es troben a menys de 15 minuts caminant d'Aura Ioga.

Per a dormir hi ha l'Alberg de Joventut de Manresa, econòmic, a 5 minuts del centre i a 10 de l'estació de RENFE (si notifiqueu que veniu al seminari d'Aura Ioga us faran un descompte especial.) i l'Hotel 1948 a uns 20 minuts del centre i 10 dels FGC. (veure mapa)