AURA IOGA

ayurveda

Programa
  1. • La importància del menjar
  2. • Els vuit aspectes a tenir en compte
  3. (Qualitats naturals, preparació, combinació, quantitat, clima, estacions, regles del menjar i "qui menja").
  4. • Dieta segons els doshes
  5. • Aliments i propietats
catesp

Conferència: Aiurveda i alimentació (2010)
Dra. Anju Shashi Chetia

L’Aiurveda és un antiquíssim art de curar, que es practica a l'Índia des de fa més de 5000 anys. En sànscrit "Aiur" significa vida o longevitat i "Veda" coneixement, literalment "la ciència de la vida". No està concebut només com un sistema mèdic sinó com un veritable sistema de vida per a promocionar la salut.

L’Aiurveda, segons la constitució de cada persona, ofereix un pla integral per a mantenir i restablir l'equilibri ment-cos sobre la base de l'alimentació, l'activitat física, les rutines quotidianes, l'harmonia mental i el desenvolupament espiritual, sumant el suport d'herbes medicinales i de tècniques de desintoxicació i rejuveniment.

La Dra. Anju, ve des de Mumbai per a fer-nos una petita presentació sobre l’Aiurveda i com pot ajudar-nos a millorar la salut. Parlarà dels principis bàsics, teràpies, tractaments i alimentació.

Exerceix en el Lotus Hospital Trust’s “Swami Prakashanand Ayurvedic Hospital” de Mumbai com a “Ayurvedic & Panchkarma Consultant” des de juny de 1999, escriu en el periòdic “The Times of India” sobre Teràpies de la medicina Aiurveda i imparteix Cursos sobre la salut a través de l’Aiurveda.

Data:
  • Divendres, 21 de maig, a Aura Ioga.
  • Conferència a les 20h (es prega puntualitat).
  • Consultar disponibilitat per a sessions personalitzades.

Preus conferència:
  • General: 15 €
  • Alumnes Aura Ioga: gratuït

Lloc

La conferència es realtizarà a Aura Ioga - Manresa, C/ Pompeu Fabra 13 2n 1-2 (Edifici Catalonia).