AURA IOGA

danilo tot
  • Danilo Hernàndez
  • (Swami Digambarananda)

Danilo Hernández va néixer a Madrid el 1954.

Va començar la pràctica del ioga de forma autodidacta a l’edat de 16 anys. Posteriorment realitzà nombrosos estudis en diferents països, entre els que destaca la seva formació amb André Van Lysebeth a Suïssa.

Des de 1984 roman vinculat a la Bihar School of Yoga de Munger, Índia, que visita periòdicament per aprofundir i perfeccionar els seus estudis.

Al 1987 va ser iniciat en la tradició de Sannyas pel seu mestre Paramahamsa Satyananda (de quí va rebre el nom de Swami Digambarananda Saraswati). Al 1993 va ser reconegut com a Yogacharya (mestre de ioga) per la International Yoga Fellowship Movement i la Bihar School of Yoga, de Munger, Índia.

Swami Digambar imparteix classes de ioga a Madrid des de fa vint anys i dirigeix cursos por tot Espanya y Amèrica del Sur. Destaca per les seves habilitats oratòries i capacitat per transmetre els seus coneixements de forma didàctica i amena.

Autor del llibre “Claves del Yoga” (ed. Liebre de Marzo) manual de referència per a tot iogui o ioguina, on es sintetitza i ordena les ensenyances del Ioga amb un estil clar i narratiu.

catesp

Seminari - el silenci interior (antar mouna)

Antar Mouna és una tècnica bàsica de meditació, molt apropiada per a les persones que comencen a investigar el seu món interior i per als que desitgin descobrir l'immens potencial que tot esser humà conté en si mateix.

El terme Antar Mouna significa “Silenci Interior” i ve a expressar la culminació d'un procés que es caracteritza per un flux permanent de presa de consciència sobre el cos, les emocions, les percepcions i els processos mentals. A través de l'acte-observació desidentificada podem prendre consciència de la naturalesa dels condicionaments i mecanismes que ens governen. Es tracta en definitiva d'observar, acceptar i comprendre.

Quan es practica Antar Mouna, les impressions negatives emmagatzemades el subconscient surten a la superfície i, llavors, tenim l'oportunitat de confrontar conscientment aquests continguts i neutralitzar-los definitivament. Aquesta pràctica té un alt nivell terapèutic construint un mitjà eficaç per a purificar la ment de forma sistemàtica i resoldre conflictes interns.

Horaris:

  • Divendres 27 de Febrer de 19 a 21h
  • Dissabte 28 de Febrer de 10 a 14h i de 16.30 a 20.30
  • Diumenge 1 de Març de 10 a 14h

Preus:

  • General: 140 €
  • Alumnes Aura Ioga: 120 €

Per a reservar plaça serà necessari realitzar un ingrés de 50 euros abans del dia 20 de febrer al nombre de compte de Caixa de Manresa 2041 0055 58 0040032432 indicant nom i cognoms. La resta es pot ingressar, presentant el justificant de pagament, o pagar en metàl•lic a Aura Ioga. Es respectarà escrupulosament l'ordre d'inscripció. PLACES LIMITADES!

Lloc del seminari i hospedatge

El curs es realitzarà a Manresa, a Aura Ioga. C/ Pompeu Fabra 13 2n 1-2 (Edifici Catalonia).

Per als que vingeu amb cotxe, recordar que l'escola de Ioga és al centre de la ciutat. Hi ha un pàrquing gratuït a 300 metres de l'escola, un de pagament en el mateix edifici Catalónia i zona blava, (veure mapa). Si arribeu amb tren, l'estació de la RENFE es troba a 10 minuts caminant del centre de Ioga.

Per a dormir recomanem el Alberg de Joventut de Manresa, econòmic, a 5 minuts del centre i a 10 de l'estació de RENFE. Si notifiqueu que veniu al seminari d'Aura Ioga us faran un descompte especial. Hi ha habitacions de 3, 4, 6 i 8 llits.