AURA IOGA
auraioga 2015 Marcia

Clica el nom d'un professor si el vols conèixer millor

Marcia Cecchini

Marcia Cecchini, Psicòloga des de 1994 i professora de Ioga des de 2003. Codirectora del centre juntament amb la Lídia Rosell.

Amb àmplia formació dins el mon de la dansa, l'any 1992 es professionalitza i fa carrera artística durant 12 anys. Treballant també com a professora de dansa i psicòloga esportiva.

Actualment col·labora com a docent en l'escola de formació de professors, impartint les assignatures de psicologia i fisiologia. Al centre, ofereix un espai terapèutic que combina la psicologia amb les eines que proporciona el Ioga destinat a tots aquells alumnes que necessitin un apropament més concret a una problemàtica particular. Durant els darrers anys ha impartit els cursos: tècniques de relaxació i reducció de l'estrès laboral, correcció postural, ioga Nidra, introducció al Mindfulness, i facilita l'espai de meditació basat en el Mindfulness.

En l'any acadèmic 2014-2015 realitza el curs Mindfulness en la pràctica clínica: formació avançada per a terapeutes (AEMIND, Asociación Española de Mindfulness y Compasión), i el 2016 amplia la seva formació amb el curs MPBI entrenament i perfeccionament en Mindfulness (Mensalus).

  • C/Pompeu Fabra 13 2 1-2
  • 08242 Manresa
  • 938720951
  • auraioga@auraioga.cat