AURA IOGA
espcat
Que fem

A través del Ioga i d'altres tècniques i teràpies, el centre intenta oferir un camí per cuidar la salut i millorar l'autoconeixement. Una via per aprendre, créixer i aprofundir.

Les classes de Ioga, columna vertebral del centre, proporcionen un ambient per a desconnectar de l'entorn i millorar la comunicació amb un mateix, ajudant a recuperar l'equilibri, l'energia i l’autoconsciència.

Oferim classes de ioga generals, i de forma específica les de ioga per a nens i joves. També hi ha un grup de ioga avançat per a estudiants, professors o alumnes que tinguin interès en fer una pràctica més profunda.

Per a qui vulgui formar-se acadèmicament en el món ioga tenim l'escola de formació de professors, on durant quatre anys on s’amplien coneixements i donen les bases per a ser professor de ioga.

El Katsuguen Yuki, es un tècnica japonesa que amb el moviment espontani i natural, allibera bloquejos i desperta la sensibilitat i la saviesa que hi ha en tu.

Al llarg de tot l’any oferim diferents seminaris relacionats amb aquestes tècniques i amb el món de la salut. Cada any, de forma continuada s’ofereixen diferents nivells de ioga nidra, cursos subvencionats de tècniques de relaxació i de reeducació postural, i els monogràfics d’EFT. Així com seminaris nous, que es van proposant de temàtiques relacionades amb la filosofia del centre.

En darrer terme, l'espai terapèutic (PNL, Psych-k i suport psicològic) t'ofereix la possibilitat de rebre atenció personalitzada de professionals per a fer front a problemàtiques concretes i millorar les capacitats adaptatives de cada individuo.