AURA IOGA
espcat
Ioga per nens

El ioga per a nens i joves es basa en els mateixos principis que el ioga per a adults, però es practica de manera dinàmica, en moviment i a través del joc. A les classes animem els infants a experimentar i descobrir el seu cos i la seva ment de manera divertida, estimulant la seva creativitat.

Els nens aprenen per imitació, integrant l’experiència viscuda. Però sobretot aprenen jugant. A les classes amb nens s’utilitzen imatges, sons, contes i jocs per crear les postures. Així, ens convertirem en arbres posant-nos sobre una cama i aixecant els braços, que seran les branques, cap el cel. I jugant estarem treballant l’equilibri, la concentració, l’estirament i la imaginació.

A mesura que vagin gaudint de la pràctica augmentarà la seva capacitat de concentració, alleujaran els estats nerviosos i d’ansietat, disminuint l’agressivitat, a més d’anar augmentant la força i elasticitat de la seva musculatura. El ioga els ajudarà en el seu desenvolupament mental i físic, fent créixer la seva autoestima i la confiança en si mateixos.

En els casos que es requereixi, hi ha la possibilitat d’assistir a sessions particulars, amb el pare o mare, on es realitzarà una teràpia personalitzada, combinant les eines de ioga amb el suport psicològic.


Ioga per nens (de 7 a 11 anys): dimarts de 18 a 19h.