AURA IOGA
espcat
Ioga Prenatal

En la vida d’una dona l’embaràs és una etapa molt important comportant canvis continus durant els mesos de gestació tant a nivell físic, mental com emocional, transformant completament la seva vida. L’embaràs és una experiència vital que remet a la dona d’immediat a una connexió amb el seu cos, sent el moment idoni per observar i afavorir l’auto coneixement. Aprendre a escoltar el cos i reconèixer aquests canvis mitjançant la pràctica del ioga per tal de trobar-se en la millor forma física, ajudarà a conservar la salut a més de promoure una ràpida recuperació després del part.

La pràctica del ioga durant l’embaràs ofereix al llarg de les diferents sessions les eines perquè les dones puguin connectar amb el cos i el nadó, incloent treball amb tècniques respiratòries per tal de millorar les funcions corporals vitals augmentant el nivell general de salut i energia sent de molta utilitat durant l’embaràs i el part així com per tonificar i oxigenar la musculatura del pit per a la lactància. També es fa un treball a nivell físic per tal d’enfortir, flexibilitzar, tonificar, relaxar i alliberar tensions del cos mitjançant la realització d’asanes adaptades a cada trimestre, així com tècniques de relaxació, visualització i treball en la meditació per afavorir a la calma, serenitat interna i aprendre a mantenir-la i augmentar la consciència del nadó que la mare porta a dins, donant pau i tranquil·litat interior per tal de sentir-se més a gust amb ella mateixa i amb la seva energia gaudint plenament de l’embaràs afrontant l’ansietat i les pors naturals que es puguin presentar durant la gestació i el part.

Encara que no t’hagis iniciat mai en la pràctica de ioga és ara un bon moment per iniciar-te ja que el teu cos respondrà amb més rapidesa al ioga que en qualsevol altra moment.

Horaris:

  • Dimarts de 19.15 a 20.15 h
  • Divendres de 9.30 a 10.30 h.