AURA IOGA
espcat
Ioga per adolescents

L’adolescència suposa la transició entre la infància i l’edat adulta comportant grans canvis a nivell físic, emocionals i mentals. En aquesta època els joves han d’enfrontar-se a problemes diaris, com la inseguretat del seu cos canviant, el descobriment d’un mateix, la pressió de trobar el seu lloc, els horaris, els estudis i els exàmens, les expectatives dels pares, les comparacions, la competència i la incertesa del seu futur... havent de prendre decisions importants que repercutiran a la resta de la seva vida.

Les classes de ioga amb adolescents inclouen treball amb el cos físic a partir de karanes i asanes i escalfaments amb música per tal d’explorar i permetre el desbloqueig del cos, l’augment de la flexibilitat i la força i millorar la postura corporal. A la vegada aquest treball pretén oferir una perspectiva interna reforçada, ajudant a desenvolupar l’auto-imatge i l’acceptació d’un mateix aportant seguretat i autoestima.

També s’inclou el treball basat en tècniques respiratòries per tal de portar l’atenció a la respiració com un reflex de l’estat d’ànim i com una eina per calmar la ment i afavorir la concentració i calma. Les tècniques de meditació i relaxació permetran desenvolupar la capacitat de concentració, gestionar les emocions, redirigir els pensaments i preocupacions i aconseguir relaxar-se, desenvolupant un criteri propi davant dels diferents interessos alhora de prendre decisions, motivacions i construir valors.


Horari: Dilluns de 18.45 a 19.45 h.